Τι είναι το Tihiorace Academy;

Μετά το TihioRace_Care και τα Βραβεία Runners of the Year by TihioRace, έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε το TihioRace Academy!

Το TihioRace Academy ήρθε για να μας δώσει ποιοτικές διαδικτυακές συναντήσεις (και όχι μόνο) με μεγάλους Αθλητές, Προπονητές και ειδικούς σε Αθλητικά θέματα που μας ενδιαφέρουν!academy.tihiorace.grΘέλουμε να είναι άλλη μια νέα παρέα για όλους, με στόχο τη βελτίωση και ανάπτυξη μας ως Αθλητές, ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου.

Θα μπορούμε να ακούσουμε νέες προσεγγίσεις στην προπόνηση μας, βελτιώσεις στην διαχείριση του αγώνα, θέματα Αθλητικής ψυχολογίας και πολλά αλλά.

Οι προσκεκλημένοι μας θα φροντίζουν μέσα σε σύντομες συναντήσεις των 45', να μας δίνουν πρακτικές συμβουλές για διάφορα θέματα όπως προειπαμε, αλλά επίσης θα απαντούν και σε ερωτήματα που πάντα είχαμε και δεν μας είχε δοθεί η δυνατότητα να ρωτήσουμε σε αυτούς που θαυμάζουμε και παρακολουθούμε!

Στη σελίδα του TihioRace Academy θα αποθηκεύουμε αυτές τις συναντήσεις μας ανά θεματολογία και θα μας παρέχεται η δυνατότητα να μπορούμε να ξανά ακούσουμε ηχητικό αρχείο με την ομιλία του κάθε προσκεκλημένου μας, στο αυτοκίνητο μας, ή στα ακουστικά μας την ώρα της προπόνησης μας.

Η ημέρα των συναντήσεων μας θα είναι πάντα η Τετάρτη και η ώρα σταθερή πάντα 20:30-21:15.

Καλή αρχή πάντα με υψηλές προσδοκίες!

Η Ομάδα του TihioRace Academy

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ!

Η εκδήλωση είναι διαδικτυακή και δεν απαιτεί την φυσική σας παρουσία. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για τον τρόπο παρακολούθησή της.

ΕΓΓΡΑΦΗ!

Η εκδήλωση

Σύντομες διαδικτυακές συναντήσεις των 45' λεπτών με τους προσκεκλημένους μας να μας δίνουν πρακτικές συμβουλές.

Διαδραστικότητα

Με δυνατότητα ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες, δημοσκοπήσεις και πρόσβαση σε αρχειακό υλικό του Tihiorace Academy.

Εγγραφή

Δηλώστε συμμετοχή για να δεσμεύσετε την θέση σας στην διαδικτυακή μας συνάντηση!

TihioRace Academy: Ποιοτικές διαδικτυακές συναντήσεις με μεγάλους Αθλητές, Προπονητές και ειδικούς σε Αθλητικά θέματα!

EMAIL: info@tihiorace.gr, register@tihiorace.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: Τηλ. 210 6854501, 6932967190

© 2022 TIHIORACE ACADEMY